Nieuwe Collectie Badkamermeubels

Teakea introduceert de nieuwste collectie staande badkamermeubels, die luxe en vakmanschap perfect combineren. Deze collectie bestaat uit diverse stijlen die inspelen op zowel modern als klassiek design. 

Zo hebben de Luca, Sven en Tessa badkamermeubels stijlvolle horizontale lattenfronten, ideaal voor een strakke, eigentijdse uitstraling. 

De Sereno, Olaf en Livaro modellen vallen op met hun diagonale patroon, wat zorgt voor een speels en dynamisch effect. 

De Terra en Mayra meubels hebben robuuste verticale latten, wat ze perfect maakt voor een moderne badkamer met een stoer karakter.

 

Deze staande badkamermeubels worden vervaardigd van hoogwaardig eiken hout,  wat duurzaamheid en een luxe uitstraling garandeert. Elk meubel biedt niet alleen een uniek design, maar ook voldoende opbergruimte voor al je badkamerbenodigdheden. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, Teakea’s maatwerkopties zorgen ervoor dat je meubel volledig wordt aangepast aan jouw ruimte en voorkeuren. Zo zijn deze badkamermeubels in verschillende formaten verkrijgbaar, ook heb je bij sommige meubels de optie om te kiezen voor deurtjes of laden. Het gebruik van massief hout maakt deze collectie niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en stevig, ideaal voor jarenlang gebruik.

 

De nieuwe collectie is ontworpen om elke badkamer om te toveren tot een rustgevende oase van comfort en stijl. Dankzij de veelzijdige ontwerpen is er altijd een meubel dat bij jouw persoonlijke smaak past, of je nu op zoek bent naar een minimalistische uitstraling of juist een klassieke ambiance.

 

Instagram: @teakeahomeliving

Facebook: @Teakea

Tiktok: @woonstudiodegeus

Linkedin: Teakea Meubelen / Woonstudio de Geus

Youtube: @teakeahomeliving5404